Xarxes socials i GESTIÓ de comunitats online

Què és un Community Manager?

Un Community Manager és un professional responsable de crear, gestionar i mantenir i fer créixer la comunitat social de l’empresa o la marca per la qual treballa.

Així doncs, aquest professional s’encarrega de representar l’empresa als clients, potencials clients o usuaris en general.

En el nostre idioma, gestor de comunitats, té un paper molt important i amb molt de pes avui dia. És una gran responsabilitat dintre de l’estructura d’una marca.

COM ET POT AJUDAR WIPICK MEDIA EN AQUESTES TASQUES?

És molt important gestionar les xarxes socials de la teva empresa, recomanem tenir presència constant o regular a les més utilitzades. En aquest cas, Facebook, Twitter i Instagram.

Els nostres professionals s’encarregaran de mantenir la teva empresa activa als perfils, aconseguir-los marques d’oficialitat i ajudar i potenciar al creixement natural de la teva marca.

També interaccionaran amb els teus clients i clients potencials com si ho fessis tu, amb els objectius de maximitzar les teves vendes i potenciar la teva imatge.

Demana més informació i comença a millorar des de el primer minut la teva presència a les xarxes socials. Arriba a nous clients i fidelitza els que ja tens.

Tens dubtes? Necessites ajuda?