Equips WiPick Media

Venda d'equips

A WiPick Media disposem d’una amplia gama en material informàtic, que abarca des de servidors d’empresa, equips de sobretaula, portàtils, SAI, impressores, equips multifunció (copiadores, fax, escàner...), llicències de software...

Entre els productes ofertats es troben els fabricants de les principals marques del mercat: Lenovo, Acer, Toshiba, Epson, Asus, HP, LG, Sony, Microsoft, Apple...

Tenim els preus més competitius del mercat, i estem a l'altura de preus de grans cadenes de venda tecnològica.
Glovo WiPick Media

Servei exclusiu per a l’àrea metropolitana de Barcelona. Consulta condicions a través de info@wipick.cat

Reparació d'equips i smartphones

Disposem d’un servei de reparació de portàtils, tablets, i smartphones. Si vius a l’àrea metropolitana de Barcelona t’enviarem un Glovo a recollir el teu aparell, i de la mateixa manera el rebràs.

Els preus com sempre, el més competitius possibles i el mínim temps d’espera, exceptuant si s’han d’encarregar peces.

Demana pressupost, explica'ns quin problema té el teu aparell, i et guiarem en el procés.

T'interessa aquest servei?

Demana més informació sobre els Equips informàtics i telefonia i posa't en contacte amb el nostre equip amb el formulari.


Accepto la política de privacitat i condicions d'ús de la pàgina

Responsable: WiPick Media SL, sent la Finalitat: respondre consultes sobre productes propis, així com correus comercials. La Legitimació: és gràcies al teu consentiment. Destinataris: les teves dades es troben allotjades a les nostres bases de dades per a un únic ús intern. Podràs exercir Els teus drets d’accés, rectificació, limitació o supressió de les teves dades a info@wipick.cat. Per a més informació, consulta la nostra política de privacitat.