marqueting digital WiPick Media

Màrqueting convencional i digital

Tenim servei de disseny de publicitat digital o impresa, dissenyem fulletons, tríptics, roll-ups, banners digitals, servei de publicitat online amb Google ADS, promoció a xarxes socials, mailings...

El nostre equip de l’àrea creativa buscarà la fòrmula ideal perquè la teva empresa arribi a nous clients i emprarem els mecanismes i les vies que siguin més adients per a cada cas.


plv WiPick Media

Servei de disseny de publicitat en el punt de venda (PLV)

En funció de la teva imatge corporativa dissenyem cartells, tríptics, díptics, fulletons, roll-ups, targetes de visita...

Prepararem el material en funció de les teves necessitats i només l’hauràs d’enviar a impremta.

Demana pressupost i comença a fer arribar als teus clients els teus missatges comercials. També disposem d’un servei que et pot dotar d’una imatge corporativa personalitzada, si és que encara no la tens.

T'interessa aquest servei?

Demana més informació sobre Màrqueting digital i convencional i posa't en contacte amb el nostre equip amb el formulari.


Accepto la política de privacitat i condicions d'ús de la pàgina

Responsable: WiPick Media SL, sent la Finalitat: respondre consultes sobre productes propis, així com correus comercials. La Legitimació: és gràcies al teu consentiment. Destinataris: les teves dades es troben allotjades a les nostres bases de dades per a un únic ús intern. Podràs exercir Els teus drets d’accés, rectificació, limitació o supressió de les teves dades a info@wipick.cat. Per a més informació, consulta la nostra política de privacitat.