Màrqueting Digital

Què és el Màrqueting Digital?

El màrqueting digital és l’aplicació de les estratègies de comercialització portades a terme als mitjans digitals. Totes les tècniques del mon off-line son imitades i traduïdes a un nou món, el món online.

A l’àmbit digital apareixen noves eines com la immediatesa, les noves xarxes que sorgeixen dia a dia, i la possibilitat de comparacions reals de cadascuna de les estratègies emprades.

Podem distingir dos grans blocs dintre de l’àmbit del màrqueting digital...

WEB 1.0

El primer bloc, anomenat Web 1.0, no difereix de la utilització de mitjans tradicionals. La seva característica més destacada és la impossibilitat de comunicació i exposició dels usuaris. Només l’empresa té el control d’allò que publica sobre sí mateixa.

WEB 2.0

Amb la Web 2.0 neix la possibilitat de compartir informació fàcilment gràcies a les xarxes socials i les noves tecnologies de la informació que permeten l’intercanvi gairebé instantani de peçes que abans eren impossibles, com vídeos, imatges... etc. Es comença a utilitzar internet no només com un mitjà per a buscar informació, sinó com a comunitat, on hi ha relacions constantment i feedback amb els usuaris de diferents racons del món.

En aquest nou àmbit es desenvolupa la segona instancia del màrqueting digital, ja que els usuaris poden parlar de la marca lliurement. Ells tenen un poder importantíssim que abans només era permès als mitjans: La opinió. Les tècniques de comercialització han de canviar el seu paradigma.

Si abans els distribuïdors, els mitjans, i els productors eren els qui tenien el poder de la opinió, ara el focus s’ha de canviar a l’usuari. Aquest és capaç de buscar allò que vol gràcies al poder dels “motors de cerca” (Google, Yahoo, Bing...) i no solament preguntar si les decisions són correctes, també tenen la possibilitat de llegir ressenyes, comentaris i puntuacions d’altres usuaris consumidors.

MILLORA EL POSICIONAMENT SEO DE LA TEVA PÀGINA

Si necessites introduir i potenciar la teva pàgina web als buscadors més importants de la xarxa com Google, t’oferim un servei d’anàlisi i millora de posicionament SEO.

Augmenta les teves visites i posiciona la teva web en les primeres pàgines i posicions als buscadors més utilitzats, dóna’t a conèixer a la xarxa i fes créixer el teu negoci.

Demana informació als nostres professionals i t’assessoraran com necessites.CAMPANYES SEM, GOOGLE ADWORDS

Si vols millorar dràsticament el posicionament SEO de la teva pàgina, i també vols donar-te a conèixer de forma ràpida i eficient, prova les nostres campanyes ràpides SEM de Google Adwords, amb les que apareixerà un anunci que confeccionarem amb tu a les primeres posicions al buscador Google i llocs partners de Google.

Podràs potenciar trucades al teu negoci, visites a la web, o bé visites al teu establiment. Informa’t de les tarifes mínimes de campanya i comença a expandir-te.

Tens dubtes? Necessites ajuda?