Pàgines web: disseny i desenvolupament

Cada dia és més important tenir i potenciar presència a Internet. És una realitat que avui dia totes les empreses i petits negocis potencien la seva venda i creixement amb la incorporació de noves eines per donar-se a conèixer i arribar a nous clients.

No caldrà que tinguis coneixements informàtics per a tenir una pàgina web per al teu negoci o projecte personal. WiPick Media s’adaptarà a tu i et proporcionarà aquesta presència a internet que necessites.

Abans però, hem de tenir varies claus ben definides per a dissenyar la pàgina web ideal per als teus projectes. Segueix llegint i informa’t de tot el que has de reunir abans de llançar-te a l’aventura...

1- Imatge corporativa clara i ben definida.

Has de tenir un conjunt d'elements que t'identificaran i et diferenciaran de la resta d'empreses competidores. En altres paraules, has de tenir aquella font, aquell logotip, aquell tarannà que t’identificarà i relacionarà el client amb el teu negoci. Tot aquest conjunt d’elements influiran de forma directa amb el disseny i maquetació de la teva web.

2- Pluja d'idees. Fes un esbós.

<

En un paper (per exemple), dibuixa com t’agradaria que fos la teva web. Fes un menú i pensa en el contingut que t’agradaria que tingués. Pensa en quines paraules resumiràs el menú principal, quina posició i importància tindrà a la pàgina... i dissenya com t’agradaria la teva pàgina principal: quins elements voldries mostrar al teu públic en primer lloc.

Pots fer servir altres pàgines web com a referència per a desenvolupar la teva idea.

3- Prepara contingut.

És bàsic i fonamental que facilitis el contingut de la teva web al personal de WiPick Media, per tant, hauràs de preparar els textos i/o imatges que vols mostrar als teus visitants en cada racó de la web. Nosaltres podem fer propostes i imaginar el que necessites, però ets tu qui haurà d’esforçar-se més en aquest apartat.

Explica’ns amb detall de què tracta el teu projecte o negoci per intentar assessorar-te i potenciar una web més competitiva a nivell de màrqueting digital i fer-la més comercial.

Facilita el material del contingut de forma ràpida i eficient per poder treballar amb agilitat en el teu projecte. El nostre equip et guiarà per facilitar aquesta tasca.

4- Seguiment, millora i desenvolupament del projecte.

El nostre equip et proporcionarà una adreça URL privada i personalitzada on podràs anar fent el seguiment del teu projecte, podràs anar veient com treballem amb tu, i aquest serà el moment per analitzar i suggerir canvis i millores.

A través d’aquesta eina treballem de forma conjunta amb tu, per arribar a la fita final i complir totes les teves expectatives.

5- Valoració, aprovació, fase de testeig i publicació.

Un cop hem acabat amb l’elaboració dels continguts de la teva web, arriba l’hora de fer-ne una valoració final, buscar errors, posar-la a prova i veure si podem millorar-la encara més.

Aquest és el moment decisiu en el què tu tindràs la paraula final, si la aprovem, es procedirà a publicar la teva pàgina web. Pujarem la pàgina al teu hosting privat i podràs començar a gaudir de la teva pàgina amb els teus clients.

Informació addicional

- Elaboració de pressupostos: Totes les web tenen necessitats diferents. El preu de la teva web variarà en funció de la quantitat de pàgines internes que tingui, la tecnologia i llenguatge empleats, si és o no és una pàgina web responsive, si necessites un sistema CMS com podría ser WordPress, si disposes de Hosting i Domini contractat, i la quantitat d’hores de feina que s’hi hauran d’invertir.

- Pagaments: El 50% del total pressupostat es pagarà per endavant, al comptat, amb targeta de crèdit o mitjançant transferència bancària. El 50% restant del projecte s’efectuarà amb qualsevol de les mateixes vies a final de projecte, un cop feta l’aprovació i valoració final, per a una posterior publicació.

Vols saber-ne més?