SEO i SEM

Què significa SEM?

És l’acrònim de (Search Engine Marketing) o com definició més senzilla, la possibilitat de crear campanyes d’anuncis per clic a internet a través dels buscadors més comuns, com Yahoo o Google.

Aquestes eines ens les ofereixen els propis buscador per promocionar-nos a través dels seus mitjans, per promocionar-nos en els seus mitjans de cerca o bé de xarxes de contingut.

En els darrers anys aquestes potents eines han permès donar a conèixer ràpidament productes, serveis o marques a través de la xarxa. Mitjançant una optimització oportuna podem aconseguir un retorn d’inversió (ROI) més eficient i ràpid, i així poder optimitzar les nostres campanyes.

Amb SEM podem augmentar el tràfic de la nostra pàgina, això es denomina tràfic pagat. Cal dir que està inexorablement relacionat al posicionament natural, o també denominat com SEO.

MILLORA EL POSICIONAMENT SEO DE LA TEVA PÀGINA

Si necessites introduir i potenciar la teva pàgina web als buscadors més importants de la xarxa com Google, t’oferim un servei d’anàlisi i millora de posicionament SEO.

Augmenta les teves visites i posiciona la teva web en les primeres pàgines i posicions als buscadors més utilitzats, dóna’t a conèixer a la xarxa i fes créixer el teu negoci.

Demana informació als nostres professionals i t’assessoraran com necessites.CAMPANYES SEM, GOOGLE ADWORDS

Si vols millorar dràsticament el posicionament SEO de la teva pàgina, i també vols donar-te a conèixer de forma ràpida i eficient, prova les nostres campanyes ràpides SEM de Google Adwords, amb les que apareixerà un anunci que confeccionarem amb tu a les primeres posicions al buscador Google i llocs partners de Google.

Podràs potenciar trucades al teu negoci, visites a la web, o bé visites al teu establiment. Informa’t de les tarifes mínimes de campanya i comença a expandir-te.

Tens dubtes? Necessites ajuda?