Centraletes de telefonia IP

WiPick Media disposa de tècnics especialitzats en la instal·lació de telèfons i centraletes VoIP. Aquesta és la tecnologia del futur i hem apostat decididament per ella.

Els costos de les trucades per als clients són molt inferiors als de les trucades pels sistemes tradicionals de veu, de manera que sempre recomanem als nostres clients el traspàs a la telefonia IP.

Alguns dels avantatges que ofereixen les centraletes IP és la millor gestió de les trucades externes i internes, la possibilitat d’oferir un sistema automàtic d’espera i contestadors, oferir als clients que truquen la possibilitat de triar entre varies opcions, a quin departament de l’empresa va dirigida la seva trucada, entre altres avantatges.

T'interessa aquest servei?

Demana més informació sobre la Telefonia VoIP i posa't en contacte amb el nostre equip amb el formulari.


Accepto la política de privacitat i condicions d'ús de la pàgina

Responsable: WiPick Media SL, sent la Finalitat: respondre consultes sobre productes propis, així com correus comercials. La Legitimació: és gràcies al teu consentiment. Destinataris: les teves dades es troben allotjades a les nostres bases de dades per a un únic ús intern. Podràs exercir Els teus drets d’accés, rectificació, limitació o supressió de les teves dades a info@wipick.cat. Per a més informació, consulta la nostra política de privacitat.