Xarxes intranet

Què són les xarxes intranet?

Una intranet és un sistema de xarxa privada que permet compartir recursos entre els membres de la mateixa. A diferència d’internet, intranet és una xarxa privada, a la qual en l’àmbit d’una empresa, només hi tindran accés els seus treballadors amb els equips prèviament definits.

Connectar els ordinadors d’una empresa amb una xarxa intranet te grans avantatges, com per exemple el compartir arxius de treball fàcil i instantàniament, que tots els ordinadors de la xarxa facin servir una mateixa impressora o altres perifèrics...

Així doncs, utilitzant una intranet ens estalviem temps de carrega i descarrega d’arxius, costos i aparellatge. En altres paraules, una empresa amb els seus equips connectats entre sí estalviarà recursos i augmentarà la seva eficiència.

QUINS SERVEIS OFERIM RELACIONATS AMB LES INTRANET?

WiPick Media et farà un estudi de les necessitats que haurà de complir la intranet de la teva empresa, això inclourà necessitats o no de tenir servidor propi, cablejat, connexions, configuracions...

Nosaltres t’instal·larem la xarxa, la configurarem, te’n explicarem el funcionament a tu i als teus treballadors i us la posarem en marxa. A més a més, oferim serveis de manteniment i suport a la justa mesura de la teva empresa.

Demana informació i estalvia recursos, guanya eficiència.

Tens dubtes? Necessites ajuda?